/ Zakelijk internet

Altijd een passende verbinding

Bekijk de beschikbare verbindingen op jouw locatie

/ Meervoudige landelijke dekking

Signet levert internet via meer dan 40 glasvezel-, koper- en mobiele netwerken in Nederland alleen. Zo is er altijd een passende oplossing te vinden met bandbreedtes tussen 10 Mbit en 10 Gbit per seconde.

/ Snelheid en dataverbruik

Door dataverbruik los te koppelen van bandbreedte kan Signet je een voordelig tarief bieden. Als jouw bedrijf alleen tijdens kantoortijden open is dan gebruik je ongeveer 30% van de tijd je verbinding. Waarschijnlijk gebruik je die 30% ook niet continu. Daarom hebben we bij Signet aansluitende abonnementen die deze logica volgen.

Regelmatig e-mailen en internetten

10% van de maximale capaciteit

Regelmatig zware bestanden versturen en ontvangen

25% van de maximale capaciteit

Bedrijfskritische applicaties draaien

100% van de maximale capaciteit

/ Altijd online

Een stabiele internetverbinding is een voorwaarde voor goed zaken doen. Cloudapplicaties, PIN-verkeer, e-mail; ze zijn allemaal afhankelijk van een internetverbinding. Onze zakelijke netwerken geven al hoge beschikbaarheidsgaranties, maar met Fiber Care levert Signet tot 99,95% uptime. Met onze Anti-DDoS-dienst beschermen wij jou tegen aanvallen van buitenaf.

/ Aanvullende bedrijfskritische diensten

Het netwerk van Signet is gecertificeerd door Currence. Die certificering geeft aan dat je er op kunt vertrouwen dat wij jouw PIN-verkeer veilig en goed transporteren. Ook hebben wij contact met diverse alarmcentrales om die te kunnen koppelen aan jouw beveiligingsapparatuur op locatie.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is. Daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.

Onur Uzum

Support service engineer

Hoi, ik ben Onur, sinds 2018 werk ik voor Signet als service engineer op de supportafdeling. Mocht je een probleem of vraag hebben sta ik altijd voor je klaar. Mijn motto: ik ben pas blij als de klant geholpen is.

support@signet.nl
085 747 00 00

Adrie Rijnart

Senior support engineer

Onze afdeling is een one-stop loket waar klanten van melding tot oplossing terecht kunnen. Door mijn lange ervaring en brede expertise vorm ik tevens de achtervang voor mijn collega's.

support@signet.nl
085 747 00 00

Anouk Stabel

Service delivery

Hallo, mijn naam is Anouk Stabel en ben samen met mijn collega’s van de afdeling service delivery het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Heb je vragen over de oplevering van je aanvraag dan ben je bij mij aan het juiste adres!

info@signet.nl
085 747 00 00