is

Altijd online.

Internet IP Transit

Routering met behulp van BGP

U heeft behoefte aan extra redundantie in uw netwerk of u wilt met behulp van het BGP protocol de routering van uw internetverkeer naar eigen hand zetten?

Voor het ontsluiten van uw eigen cloud of datacenterinfrastructuur kunt u met behulp van BGP een volledige IPv4 en/of IPv6 feed krijgen. Daarnaast is het mogelijk een gedeeltelijke feed te krijgen van enkel routes naar onze peering locaties.

Ons netwerk, uw zekerheid

Met ons geavanceerd core-netwerk en aansluitingen op bijna 30 glasvezel- en DSL-netwerken, kunnen we onze Internet IP Transit dienst op meer locaties leveren dan wie dan ook.

Een stabiel netwerk met korte paden en hoge beschikbaarheid is een must en we werken daardoor enkel met partners die ons de hoogste kwaliteit bieden die we zelf aan u willen bieden. Met redundante (dubbele) aansluitingen op de AMS-IX, NL-IX en DE-CIX nemen we deze taak zeer serieus.

Heldere kostenstructuur

Op al onze glasvezeldiensten is Internet IP transit leverbaar. U betaalt niets extra voor de BGP sessies. U betaalt een maandelijkse vergoeding per subnet wat u wenst te routeren op het Internet. Ook als u een Internetdienst afneemt vanaf een van onze POP-locaties kunt u kostenloos een BGP Internet IP Transit sessie aanvragen. Neem contact met ons op voor uitleg over de mogelijkheden.

Benodigdheden

Internet IP Transit is interessant wanneer u een eigen IP-adresblok gebruikt, welke door RIPE NCC (Netwerk Coordination Centre) aan u is verstrekt. Dit kan zijn: een netwerk van Provider Independent (PI) adressen of, indien u zelf een LIR overeenkomst heeft met RIPE NCC, een netwerk van Provider Aggregetable (PA adressen). In het geval van PI-adressen is een eigen AS-nummer niet noodzakelijk. Wij kunnen u assisteren bij het RIPE NCC aanvraag- en registratietraject.

Uiteraard kunt u, naast uw IPv4 adressen, óók uw IPv6 adressen door ons laten routeren.


Signet Network map


  • Internet IP Transit op basis van volledige BGP feed of Peering;
  • Bandbreedte on-demand: eenvoudig uit te breiden van 10 Mbit/s tot 10 Gbit/s;
  • 24/7 SLA, direct contact met een Signet engineer;
  • Bandbreedte statistieken online te bekijken in onze webportal SignON;
  • Leverbaar op alle glasvezelverbindingen van Signet;
  • Tevens leverbaar op alle datacenterlocaties van Signet;
  • IPv6 transit is standaard!


 

Zakelijk Internet op uw locatie?


Voer uw postcode in voor beschikbaarheid en tarieven van zakelijk Internet op uw locatie.


Postcode
Nr.+toev.
 
 
 
 

SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online