is

Altijd online.

Fiber Care

Neem met minder geen genoegen!

Wanneer u geen genoegen neemt met 99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

Voor bedrijven die behoefte hebben aan meer dan 99,9% beschikbaarheidsgarantie, bieden wij Fiber Care. Een failover dienst waarmee u verzekerd bent van een altijd werkende internetverbinding.


U neemt diensten af over een glasvezelverbinding. Diensten als internettoegang, VoIP telefonie en misschien ook cloudtoepassingen. U werkt met bedrijfstoepassingen welke áltijd beschikbaar moeten zijn voor elke medewerker. Omdat de beschikbaarheid van deze verbinding voor u van groot belang is, heeft u 99,9% beschikbaarheidsgarantie afgesloten bij uw abonnement. Maar toch kan het nog steeds gebeuren dat uw fysieke verbinding uitvalt.


Heeft u er wel eens over nagedacht wat er dan gebeurt? Welke risico’s u loopt en wat de consequenties voor uw bedrijf zijn? Bent u nog bereikbaar voor uw klanten en kunnen uw medewerkers gewoon doorwerken?

 
  • Hoge beschikbaarheid van beide verbindingen door automatische faillover;
  • Volledig gemanaged, geen handmatige acties nodig bij uitval;
  • Dubbel uitgevoerd inclusief router redundancy;
  • Op afstand beheerd;
  • Altijd up-to-date software;
  • Altijd een courant model van uw router tijdens de looptijd van het contract;
  • Vervangende router bij defect binnen 8 uur.

 

Hoe werkt Fiber Care?

Met Fiber Care bent u altijd verzekerd van een beschikbare internetverbinding. Fiber Care is een failover dienst voor uw hoofdverbinding, een zogenaamde back-up verbinding. Wanneer er onverwacht een storing of een onderbreking op uw hoofdverbinding optreedt, schakelt de failover verbinding automatisch in. Deze back-up verbinding neemt dan alle functionaliteiten van de hoofdverbinding over .

 

IP-adressering blijft gelijk

De IP-adressering blijft gelijk. Wij routeren namelijk automatisch én binnen enkele seconden uw IP-adressen naar de back-up verbinding. Deze omzetting vindt plaats zonder dat u daar hinder van ondervindt. U kunt gewoon doorwerken, bedrijfstoepassingen blijven probleemloos bereikbaar voor uw medewerkers én u blijft bereikbaar voor uw klanten!

 

Beheerde router op locatie

Fiber Care is gebaseerd op een volledig beheerde router op uw locatie. Hierop worden beide verbindingen gekoppeld. Op de WAN-zijde worden uw eigen IP-adressen via het BGP protocol in het netwerk aangeboden aan het Signet core-netwerk. Op deze manier wordt inkomend verkeer altijd op een primaire locatie aangeboden. In het geval van een uitval van één van uw verbindingen, wordt het inkomend, én uitgaand verkeer automatisch via een back-up verbinding getransporteerd.

 

 

 

Heeft u meerdere vestigingen?

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u op elke locatie een Fiber Care abonnement afsluiten. Met ons landelijk dekkende netwerkaanbod kunnen wij internet en internetdiensten aan elke ondernemer bieden en meerdere locaties moeiteloos koppelen. Kijkt u op onze postcodecheck voor meer informatie over de beschikbaarheid op uw locatie.

 

Abonnement

Heeft u bij Signet een internetabonnement op uw hoofdverbinding? Dan kunt u deze uitbreiden met onze Fiber Care oplossing.

 

Elk bedrijf uniek is, onze oplossingen zijn altijd maatwerk. Samen met u stellen we de ideale oplossing voor uw bedrijf samen. Neem contact op met onze salesafdeling op telefoonnummer 085 747 00 00 of mail naar sales@signet.nl voor een vrijblijvend advies.BBned
netwerk
100% beschikbaarheid van uw verbinding

vanaf:

1024/1024

1 lijn

€249.00
p.m.
 
 

KPN
Netwerk
Nooit meer offline bij een netwerkstoring

vanaf:

1024/1024

1 lijn

€319.00
p.m.
 
 


 

Zakelijk Internet op uw locatie?


Voer uw postcode in voor beschikbaarheid en tarieven van zakelijk Internet op uw locatie.


Postcode
Nr.+toev.
 
 
 
 

SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online