My Signet

/ Meestgestelde vragen over internet beschikbaarheid

1. Wat is er op mijn adres beschikbaar?

Doe de postcodecheck om te zien wat er op uw locatie(s) beschikbaar is. Het kan zijn dat de postcodecheck niet het gewenste resultaat oplevert. Wij werken samen met veel verschillende partners en doen ons best de informatie volledig en up-to-date te tonen. Het kan voorkomen dat u toch niet het gewenste resultaat ziet.

Bel of mail vrijblijvend voor een telefonisch consult waarin we precies nagaan wat er allemaal mogelijk is op uw locatie. Misschien ligt uw bedrijfspand in de buurt van een datacenter en kunnen we daar een verbinding maken. Dit kan een kostenbesparende oplossing zijn. 

Terug naar boven

2. Er staat ‘infrastructuur op aanvraag’ in het bestelproces. Wat houdt dit in?

Signet werkt samen met meer dan veertig lokale, nationale en internationale netwerken. Zo heeft u altijd iets te kiezen. De kosten om op een netwerk aangesloten te worden, bestaan uit eenmalige kosten en maandelijkse kosten. De eenmalige kosten betreffen alle kosten om de aansluiting fysiek tot stand te brengen, zoals graafkosten, aanleg van een buizenstelsel, kosten voor vergunningen en installatiekosten.

In sommige gevallen heeft Signet de infrastructuur in beheer en berekenen wij de totale kosten voor de infrastructuur inclusief de internetdienst. In andere gevallen neemt u de infrastuctuur direct af bij de netwerkleverancier en is deze dus op aanvraag. Uiteraard kunnen we u hierbij helpen indien gewenst.

Terug naar boven

3. Hoe lang duurt het voordat mijn verbinding wordt opgeleverd?

Dit is per geval verschillend. Is er al een verbinding aanwezig, dan kunnen wij snel handelen en bent u in de meeste gevallen binnen een paar dagen online. Moet uw locatie nog worden aangesloten op het netwerk dan is er meer voorbereidingstijd nodig. Dit is ook weer per situatie verschillend. Bij bijvoorbeeld een Eurofiber onnet locatie zal de aansluiting maximaal 8 weken duren. Ligt uw locatie verder van het netwerk, moet u rekening houden met gemiddeld 12 tot 16 weken oplevertijd.

U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent en u zo snel mogelijk krijgt waar u op hoopt.

Terug naar boven

4. Ik wil graag een telefonsich consult

Dat kan! Onze specialisten denken graag met u mee. In het contactformulier kunt u de voor uw gewenste dag aangeven om gebeld te worden of neem telefonisch contact op met Tel: 085 747 00 00 (optie 3).

Terug naar boven

5. Wat is het verschil tussen een lokaal netwerk en een (inter)nationale aanbieder zoals Eurofiber?

Een lokaal netwerk is lokaal georienteerd en heeft in veel gevallen ook een koppeling met een regionaal datacenter. Bij een landelijke of internationaal netwerk kent het netwerk meerdere knooppunten en tracés waar over kan worden uitgeweken mocht er een (ver)storing zijn. Concreet betekent dit dat de garanties vaak beter zijn op een (inter)nationaal netwerk, dan op een lokaal netwerk.

Terug naar boven

6. Zakelijk internet van KPN, VodafoneZiggo, Tele2 of andere grote aanbieders?

Met een netwerkdekking van 99,9% in Nederland, kan Signet vrijwel overal connectiviteitsdiensten leveren. Wij leveren de internetdienst over het netwerk van KPN, Tele2 en vele andere nationale, internationale en lokale aanbieders.

Uiteraard kunt ook rechtstreeks zakelijk internet van bijvoorbeeld KPN afnemen. Het voordeel van Signet is dat wij 100% zakelijk internet leveren en 100% carrieronafhankelijk zijn. Wij zullen altijd samen met u kijken naar de best passende oplossing die past bij uw organisatie. U krijgt één vast aanspreekpunt voor de gehele connectiviteitsketen. Heeft u extra hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies en lossen eventuele incidenten adequaat voor u op. Zo kunt u zich volledig richten op uw business.

Terug naar boven

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen verzorgen. Hierdoor heeft u altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.