is

Altijd online.

Solutions Architect Connectivity

Jij bent dé schakel tussen Sales en Operations

 

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en beschik je over een flinke dosis ambitie? Vertaal jij jouw technische skills in concrete voorstellen? En zie je het helemaal voor je om dat te doen binnen een van de grootste Cloud Solution Providers van Nederland? Grijp dan nu je kans en solliciteer voor de functie Solutions Architect bij Signet.

 

Dit ben jij
De ondernemer binnen de onderneming. Door jouw enthousiasme, kennis en expertise kan jij jouw technische skills in een handomdraai vertalen naar concrete producten en diensten. In een gesprek met een klant kan je ons portfolio vertalen naar oplossingen. Je bent communicatief sterk, denkt in integratiepatronen en vind het leuk om nieuwe producten te ontwikkelen. Je voelt je thuis binnen een snelgroeiende en technische omgeving en bent een echte teamplayer.

 

Jouw ideale werkdag
In de rol van Solutions Architect werk je veel samen met je collega’s van sales. Samen bezoeken jullie prospects en klanten om de wensen en behoeftes op het gebied van ICT in kaart te brengen. Vervolgens is het jouw taak om deze wensen en behoeftes te vertalen in concrete oplossingen. Welke producten en diensten daarbij passen? Dit laten wij aan jou over. Is er maatwerk nodig? Geen probleem. Jij bent de expert in de ICT markt, denkt vooruit en weet precies wat de klant nodig heeft. Vervolgens controleer je de opgemaakte offertes en presenteer je deze bij de klant. Bedenk jij de oplossing die de klant nodig heeft?

 

Van ons kan je verwachten dat we jou begeleiden in je rol zodat jij hierin succesvol kan zijn. Daarbij heerst er een informele werksfeer waarin je kan sparren met collega’s.

 

Wij vragen

 • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je hebt kennis van Cloud infrastructuren, Managed Services, Networking en Security;
 • Je bent sociaal en hebt een vlotte babbel

 

Wij bieden een compleet & actueel aanbod van arbeidsvoorwaarden. In dat complete aanbod zit o.a.:

 • een passend salaris;
 • aantrekkelijke pensioenregeling;
 • een informele en prettige werksfeer;
 • een leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • iedere week vers fruit op onze locaties.

 

Maar vooral ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden wij jou ook

 • een vrije en verantwoordelijke functie waarin je alle kansen krijgt om succesvol te zijn in een ambitieuze werkomgeving;
 • ruimte voor opleidingen.

 

Verder heb je de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen of verlofdagen te verkopen en je kunt kiezen om met korting diensten van de werkgever af te nemen, een vergoeding te krijgen voor je sportabonnement of een fiets aan te schaffen.

 

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Solutions Architect? Stuur dan snel je motivatie en CV naar hr@it-ernity.nl. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan even contact op met onze HR Officer Servan Veurink via 06-114 176 87. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem even een WhatsApp bericht te sturen.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Echt niet!
 
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online