is

Altijd online.

Medewerker Service Delivery

Gezocht administratief wonder!
Ben jij servicegericht, klantgericht, proactief en werk je nauwkeurig, Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je bij de meest ambitieuze Internet Service Provider (ISP) van Nederland! Voor de functie ga je werken op de afdeling Service Delivery van ons label Signet in Son.

 

FUNTIEOMSCHRIJVING

De Medewerker service delivery is de spil in het bedrijf tussen de Sales-, Technische- en Financiële afdeling en verantwoordelijk voor een klantvriendelijke dienstverlening naar onze klanten. Je bewaakt de orders en je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve verwerking hiervan. Je streeft hierbij naar 100% kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Verder ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige digitale verwerking van klantgegevens. Ook andere administratieve werkzaamheden behoren tot je takenpakket.

 

ORGANISATIE

Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken. De IT-Ernity groep bestaat uit ruim 120 professionals. IT-Ernity is met haar labels (CloudVPS, Proserve, Signet en VDX) in staat om de volledige keten van outsourcing oplossingen te leveren en te beheren.

 

WIJ VRAGEN:

  •  MBO+ werk- en denkniveau;
  •  minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  •  iemand die zelfstandig is; • iemand die goed in teamverband kan werken;
  •  iemand die nauwkeurig is en servicegericht; • pro activiteit & flexibiliteit;
  •  uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  •  goede beheersing van MS-Office software.

Affiniteit met IT is een pré!

 

WIJ BIEDEN:

Een leuk team met collega’s verspreid over drie vestigingen en natuurlijk een compleet & actueel aanbod van arbeidsvoorwaarden.
In dat complete aanbod zit o.a.:

  • Marktconform salaris;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Iedere week vers fruit op onze locaties;
  • Regelmatig teamuitjes en andere leuke bezigheden georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Verder heb je de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen of verlofdagen te verkopen en je kunt kiezen om met korting diensten van de werkgever af te nemen, een vergoeding te krijgen voor je sportabonnement of een fiets aan te schaffen. Ook vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers van groot belang. We bieden daarom mogelijkheden om opleidingen te volgen die noodzakelijk en belangrijk zijn in je functie én opleidingen in het kader van je ontwikkeling en carrière pad.

 

Interesse/solliciteren?
Zoek je een afwisselende baan, ben jij een echte teamplayer met een intrinsieke drive om klanten en collega’s te helpen en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Stuur je cv met een gerichte motivatie naar hr@it-ernity.nl. Neem voor meer informatie contact op met Servan Veurink via (06) 11417687. Een Whatsapp bericht sturen kan natuurlijk ook! Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online