is

Altijd online.

Expressroute-verbinding naar de Microsoft Cloud.

 

Cloud Connect is de juiste keuze voor organisaties die vanaf eigen infrastructuur directe, hoge performance verbinding willen realiseren met Microsoft Azure via de ExpressRoute.Microsoft Azure

 

Verbind direct met de Microsoft Cloud

Haal uw applicatie en ontwikkelomgeving dichter bij huis. Om een Hybride cloud te creëren om daarmee een positieve gebruikerservaring te realiseren is er connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) cloud. U kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met Microsoft Azure door middel van de Microsoft ExpressRoute via het nieuwe Cloud Connect.

 

Microsoft Azure ExpressRoute

Wilt u de breedste filevrije snelweg naar de Microsoft Azure Cloud? Kies dan voor de ExpressRoute. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de Azure Cloud Datacenters en infrastructuur op uw locatie of colocatie omgeving. De verbinding naar uw Azure omgeving is een eigen verbinding (Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. ExpressRoute verbindingen bieden daarmee een zeer grote betrouwbaarheid, aanzienlijk hogere snelheden, lage latency en betere beveiliging. Daarnaast kunt u een kostenbesparing realiseren.

 

Bouw hybride toepassingen

Met de voorspelbare, betrouwbare verbindingen met een hoge doorvoer van ExpressRoute bouwt u toepassingen in en on premise Azure, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Bijvoorbeeld een intranettoepassing in Azure en daarbij gebruikers verifiëren met een on-premises Active Directory-service, en zo alle bedrijfsgebruikers bedienen zonder dat er ooit verkeer via het openbare internet loopt.

 

Beschikbare bandbreedtes

Een verbinding voor end-point Private Azure Compute en Azure Public Services is beschikbaar in bandbreedte van 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s, 500 Mbit/s en 1 Gbit/s.


 


SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online