is

Altijd online.

Amazon Web Services AWS Direct Connect

Cloud Connect is de juiste keuze voor organisaties die vanaf eigen infrastructuur een directe, hoge performance verbinding willen realiseren met Amazon Web Services (AWS) via Direct Connect.

 

Verbind direct met AWS

Haal compute, storage en databases in AWS dichter bij huis. Logo Amazon Web Services Om direct met Amazon te verbinden is er connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) cloud. U kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met Amazon Web Services (AWS) door middel van de AWS Direct Connect via het nieuwe Cloud Connect van Signet.

 

AWS Direct Connect

Wilt u de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van uw connectie met AWS verbeteren? Kies dan voor de AWS Direct Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de Amazon Datacenters en infrastructuur op uw locatie of colocatie omgeving. De verbinding naar uw AWS omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. AWS Direct Connect verbindingen zijn daarmee betrouwbaarder, hebben een hogere doorvoersnelheid, lagere latency en betere beveiliging. Daarnaast kunt u een kostenbesparing en kwaliteit realiseren die u nooit met een traditionele VPN zult bereiken.

 

Build Hybrids

Bouw hybride toepassingen waarmee u in staat bent om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en cloud, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps, alsof ze lokaal staan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bandbreedte kosten.

 

Beschikbare bandbreedtes

Een verbinding voor end-point Amazon Virtual Private Cloud (AWS VPC) en AWS Public Services (EC2, S3, DynamoDB) is beschikbaar in bandbreedte van 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s, 500 Mbit/s en 1 Gbit/s.


 


SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online