My Signet

/ ParkNed wordt Eurofiber

/ Signet internet over het premium netwerk van Eurofiber

Je maakt gebruik van de internetverbinding van Signet via het glasvezelnetwerk van ParkNed B.V. dat onlangs is overgenomen door Eurofiber.

Eenvoud, kwaliteit en flexibiliteit
De glasvezelverbinding zal technisch deel gaan uitmaken van het hoogwaardige netwerk van Eurofiber. Bovendien zal Signet het contract overnemen voor zowel de internetverbinding als de infrastructuur.  Het voordeel hiervan is dat je geen aparte facturen meer ontvangt, maar één overzichtelijke factuur van Signet met gespecificeerde tarieven. Daarnaast heb je voortaan één aanspreekpunt en kun je met vragen altijd bij Signet terecht. Wel zo gemakkelijk!

Wat houdt dit in?
Per 1 oktober 2022 wordt de overeenkomst omgezet naar een nieuwe gezamenlijke overeenkomst bij Signet en Eurofiber tegen all-in tarief. Je verbinding wordt vanaf dit moment geleverd over het premium netwerk van Eurofiber. Van deze omzetting merk je niets.

Om deze nieuwe samenwerking te vieren, hebben we een persoonlijk aanbod uitgewerkt. Indien je geen gebruik wenst te maken van ons aanbod voor dubbele bandbreedte zoals verstuurd per e-mail, dan blijven zowel de bandbreedte als de maandelijkse kosten onveranderd. Signet zal per 1 oktober 2022 de verbinding via het Eurofiber netwerk leveren en factureren volgens onderstaande algemene voorwaarden en Service Level Agreement.

/ Bepalingen

  • De Algemene Voorwaarden van Signet B.V. zijn van toepassing. Een exemplaar is te downloaden op www.signet.nl/algemenevoorwaarden.
  • De Signet Service Level Agreement (SLA) van Signet B.V. zijn van toepassing. Een exemplaar is te downloaden op www.signet.nl/sla.

/ Neem contact op

Heb je vragen over deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst? Neem contact met ons op via 085-747 00 00 of mail naar sales@signet.nl. Wij denken graag met je mee!