/ Ons netwerkaanbod

100% zakelijk internet

Bekijk de beschikbare verbindingen op jouw locatie

Glasvezel

Een failoververbinding voor méér dan 99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

DSL

Betrouwbaar internet met een hoge beschikbaarheid

4G

Mobiele dataconnectiviteit van het best geteste netwerk van Nederland

/ Carrierneutraal

Signet is carrierneutraal. Dit betekent dat wij onze diensten leveren over de voor jou beste netwerken. Zeker als je meerdere locaties wil aansluiten op één netwerk dan is het prettig om niet vast te zitten aan een enkele aanbieder. Doordat wij altijd wel een netwerk in de buurt hebben liggen, voorkomen we hoge graafkosten.

/ Datacenter connectiviteit

Ook (tijdelijke) connectiviteit tussen datacenters kan door Signet geleverd worden. Zo kun je meerdere datacenters koppelen voor redundantie of migratiedoeleinden. Wil jij meerdere datacenters met elkaar verbinden?

/ Connectiviteitspartner worden

Heb je een glasvezelnetwerk, ben je een belichter of wil je op een andere manier samenwerken met Signet? Neem dan contact met ons op via partners@signet.nl.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.

Onur Uzum

Support service engineer

Hoi, ik ben Onur, sinds 2018 werk ik voor Signet als service engineer op de supportafdeling. Mocht je een probleem of vraag hebben sta ik altijd voor je klaar. Mijn motto: ik ben pas blij als de klant geholpen is.

support@signet.nl
085 747 00 00

Adrie Rijnart

Senior support engineer

Onze afdeling is een one-stop loket waar klanten van melding tot oplossing terecht kunnen. Door mijn lange ervaring en brede expertise vorm ik tevens de achtervang voor mijn collega's.

support@signet.nl
085 747 00 00

Anouk Stabel

Service delivery

Hallo, mijn naam is Anouk Stabel en ben samen met mijn collega’s van de afdeling service delivery het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Heb je vragen over de oplevering van je aanvraag dan ben je bij mij aan het juiste adres!

info@signet.nl
085 747 00 00