My Signet

/ Connect

Hét partnerprogramma van Signet en Breedband

/ Samen bereiken we meer

Connect is hét partnerprogramma van Signet & Breedband. Is jouw bedrijf gespecialiseerd in netwerkbeheer, IT-automatisering en -advisering of telecommunicatie en wil je jouw klant een totaaloplossing bieden op het gebied van connectiviteit? Profiteer dan van de voordelen van partnerprogramma Connect. Het doel is dat we elkaar versterken. En daar mag je vanuit Connect veel van verwachten!

/ Maak kennis met Connect

Connect staat voor een duurzame samenwerking met partners, met als doel dat we er beiden beter van worden. En dat betekent onder meer: persoonlijk zakendoen, afspraken op maat, verkoopondersteuning én ruim 25 jaar kennis en ervaring om jouw productportfolio uit te bereiden met een compleet aanbod aan connectiviteitsdiensten.

In deze video vertellen Partnermanagers Danny en Koen in één minuut wie Connect is en wat je kunt verwachten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.

“Je kiest voor Connect als je gaat voor de beste oplossing voor de klant, de persoonlijke aanpak van leveranciers belangrijk vindt en toegevoegde waarde wilt van een echte partner.”  -  Koen Godschalk, Partnermanager Connect

/ Daarom kiezen voor Connect

Zie Connect als het verlengstuk van jouw organisatie. Het biedt je de mogelijkheid om je producten- en dienstenportfolio uit te bereiden met een compleet aanbod aan connectiviteitsdiensten tegen gunstige inkooptarieven. Over meer dan 40 verschillende netwerken, van lokaal tot internationaal, kunnen die diensten worden geleverd. Met Signet en Breedband profiteer je van 25 jaar ervaring op het gebied van connectiviteit.

Wat het partnerprogramma Connect bijzonder maakt, is onze verkoop- en marketingondersteuning, kennisdeling én dedicated partnermanagement. Dit laatste houdt in dat wij persoonlijk contact onderhouden met iedere partner, onder meer via regelmatige updates en met afspraken op maat. Die persoonlijke benadering en ondersteuning is dé sleutel tot gezamenlijk succes.

Directe product- sales- en marketingondersteuning

Alle kennis en expertise in huis om jouw productportfolio uit te breiden

Persoonlijk zakendoen

Afspraken en communicatie op maat

“Als we onze partners goed in hun kracht zetten, wordt ons gezamenlijke bereik groter. En samen staan we sterker!”  -  Danny Swarts, Partnermanager Connect

"Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van de dienstverlening gaan hand in hand met persoonlijk contact en korte communicatielijnen. In combinatie met de juiste partners – zoals Signet – zijn wij als klein bedrijf tot grote dingen in staat."  -  Rolf Breemer, eigenaar CCare ICT, Solution Partner sinds 2010

/ Business Partner

Als Business Partner biedt je jouw klant een totaaloplossing zonder extra regelwerk. Wij ondersteunen met 2e lijnssupport én nemen de facturatie richting de klant uit handen. Je ontvangt een commissie gedurende de minimale looptijd van het contract. 

Business Partner worden

/ Solution Partner

Wil je het liever in eigen hand houden en een marge rekenen over jouw totaaloplossing, kies dan voor Solution Partner. Je koopt de gewenste diensten in en ontvangt hiervoor een kick-back premie. Je bent zelf hét aanspreekpunt voor jouw klant en verzorgt de facturatie.

Solution Partner worden

Zowel Business Partners als Solution Partners kunnen rekenen op een eigen online portal, aantrekkelijke partnercommissies en 24/7 support. Per 1 augustus 2021 is bovendien de gold status op beide modellen van toepassing. Interessant voor actieve partners! Realiseer je in een kalenderjaar minimaal € 1.000 netto omzetgroei, dan kennen wij op 1 januari van het volgende jaar de gold status toe en ontvang je - ongeacht de contractlooptijd - over alle diensten een kick-back premie. 

/ Twee partnerprofielen: welk profiel kies jij?

Onderdeel programma Business Partner Solution Partner
Commissie Gedurende looptijd contract Gedurende looptijd contract
Omzetdoelstelling ✔️ ✔️
1ste lijnssupport Business Partner aan klant Solution Partner aan klant
2e lijnssupport Signet/Breedband aan Business Partner Signet/Breedband aan Solution Partner
Facturatie Signet/Breedband aan klant Signet/Breedband aan Solution Partner
Uitbetaling commissie Per kwartaal Per kwartaal
Extra incentive ✔️ ✔️
Eigen partnerportaal ✔️ ✔️
Product- en verkooptrainingen ✔️ ✔️
Verkoop- en marketingondersteuning ✔️ ✔️
Gratis 24/7 support ✔️ ✔️
Toegewijd partnermanagement ✔️ ✔️

“De samenwerking met Connect gaat vanzelf. Het is een welgemeende samenwerking. We gunnen elkaar succes en daarbij zijn geen ego’s in het spel. En dat kom je in onze werelden niet vaak tegen.”  -  Jos Slootstra, directeur DACON ICT

Ga naar de pagina van Breedband voor het klantverhaal.

/ Podcast en media

Connect podcastSD-WAN

Gastexpert Ben Radstaat van Cisco en onze specialisten Danny Swarts, Koen Godschalk en Teun van der Velden gaan onder begeleiding van Guido Kok dieper in op SD-WAN. Wat is het, hoe werkt het en welke problemen lost het op? Luister/bekijk de aflevering op:

Atlan IT Partnercase

"Dit werkt gewoon goed: twee bedrijven uit Eindhoven, met kennis van en toegang tot de nieuwste technologieën, een goed verhaal en een ijzersterke samenwerking” aldus Mark Gaffel, directeur Atlan IT. Wij gingen in gesprek over de meerwaarde van deze natuurlijke samenwerking.

Lees hier het interview

Connect podcast5G

In de podcastaflevering over 5G spreken Danny en Koen met Niels van der Tang, Manager Connectivity Products T-Mobile Ondernemen. Benieuwd naar de toekomst van 5G en alle voor- en nadelen?

Luister de aflevering op:

Welkom!Wij verwelkomen AENC

Wij verwelkomen AENC binnen ons partnerprogramma. Dat we als partners goed bij elkaar passen, is snel gebleken. Ons partnership heeft reeds een eerste order opgeleverd. Bedankt voor het vertrouwen, we gaan een mooie toekomst tegemoet.

Ook partner worden? Let's Connect

/ Let's connect!

Ben je opzoek naar een waardevol partnerschip om jouw klant de beste connectiviteitsoplossing te bieden? In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis en bespreken we elkaars verwachtingen en de samenwerkingsmogelijkheden.

Laat via de button hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook mailen naar partners@connect.blue, gebruik de live chat rechts onderin het scherm of bel met een van onze partnermanagers Danny Swarts (085-7470000) en Koen Godschalk (088-5999920). Wij spreken je graag!

/ Meer informatie

Alle informatie over ons partnerprogramma Connect nog eens rustig nalezen? Download de brochure.