is

Altijd online.

Nick van den Heerik

Accountmanager

Sinds juli 2015 rijdt Nick als ervaren Accountmanager enthousiast door heel Nederland om Signet te vertegenwoordigen. Vanuit zijn positie als con-collega bij een andere ISP kende hij Signet al een paar jaar en kent hij de ISP wereld als zijn broekzak.

Nick heeft in verschillende landen gewoond en daardoor ook zijn opleiding genoten in België, Amerika, Engeland, Zuid-Afrika en Nederland. Zijn motto is met plezier hard werken om later in een warm land te pensioneren.
Samen met zijn partner Dagmar heeft Nick een dochter Chloé. En “voor het ultieme zen gevoel” een vijver vol met Koi karpers om te verzorgen.

Zijn vrije tijd brengt Nick graag in de fitneszaal door voor het, naar eigen zeggen, ‘betere smijtwerk met zo zwaar mogelijke gewichten’. Ook gaat hij graag langs bij zijn familie in het buitenland. En dat snappen wij, want zo zeilt hij daar bijvoorbeeld langs de mooiste Franse en Italiaanse kustplaatsjes met het jacht van www.sailingyachtiduna.com

Nick wil heel graag eens een rondreis maken door Azië en Zuid Amerika. En als het dan toch ooit eens  zou kunnen, dan maakt hij ook graag een reis door de tijd.
 
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online