is

Altijd online.

Annemarie van Haren

Service delivery medewerkster

In de zomer van 2014 solliciteerde Annemarie bij ons naar de functie van Administratief medewerkster binnendienst. Direct nadat ze op 1 juli in dienst kwam is Annemarie een waardevolle aanwinst en gezellige collega.

Annemarie woont samen met vriend Rudolf en hun twee katten Lola en Beertje in Eindhoven. Verder hebben ze “er nog een op kamers”: haar paard Canosa. Voor Canosa is helaas geen plaats in de tuin en daarom woont ze in een stal vlakbij. Ooit hoopt Annemarie landelijker te gaan wonen met een tuin zo groot dat haar paard er ook bij kan.

Met stip op één op het favoriete-hobby-lijstje van Annemarie staat dan ook haar paard. Canosa is haar passie. Annemarie geniet ervan om samen met haar paard te trainen en om haar te verzorgen. En omdat Canosa wit is gaan ook daar heel wat uurtjes inzitten. Annemarie kan zich heerlijk uitleven het beestje weer een beetje schoon en wit te krijgen. Ook bovenaan het wensenlijstje staat een wens met haar paard. Annemarie zou heel graag eens een strandrit met Canosa maken.

De favoriete vakantiebestemming is Spanje. Maar omdat Annemarie van lekker eten houdt staat Italië op nummer twee. Het gaafste wat Annemarie tot nu toe heeft gedaan is een half jaar studeren in Sevilla, Spanje. Dat was een heerlijke tijd en nog steeds heeft Annemarie een beetje heimwee naar die periode. Een tweede wens is dan ook om ooit in Spanje en dan het liefst in Andalucië te gaan wonen. 
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online